mr. L.C. Fuijkschot (Laura)

Advocaat

Vooral in het personen- en familierecht is het prettig om een advocaat te hebben die er echt voor je is. In kwesties waarbij er veel emoties spelen is een persoonlijke benadering essentieel.

Ik ben een advocaat die graag luistert, op begrijpelijke wijze informeert en empathie toont voor het geschil van mijn cliënten. Daarentegen ben ik ook een eerlijke advocaat die met een objectieve en juridische blik naar een kwestie kan kijken. Ik zeg waar het op staat en probeer problemen zo praktisch mogelijk op te lossen. Ik doe mijn werk met veel passie en ben erg gedreven. Als ik mij in een zaak heb vastgebeten, laat ik pas los wanneer het beste resultaat is bereikt. Dit is mede de reden waarom ik mij heb aangesloten bij het ambitieuze team van CKH Advocaten. Ik zie het als een uitdaging om het hoogst haalbare resultaat voor mijn cliënten te bereiken en daarbij het belang van de kinderen in acht te nemen. Mijn ambitie zorgt ervoor dat ik niet terugdeins voor een uitdaging. Waar mogelijk probeer ik een oplossing te vinden die voor alle partijen acceptabel is. Vooral in het familierecht is dat belangrijk. Als ouders moeten partijen vaak nog jaren samen de zorg dragen en/of delen voor de betrokken minderjarige kinderen.

Bij mij kunt u terecht voor zowel vragen over het personen- en familierecht als vragen over erfrechtelijke kwesties.

Laura is in 2018 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam met als specialisatie Personen-, familie- en erfrecht. Na ervaring op te hebben gedaan in het notariaat is zij overgestapt naar de advocatuur. Sinds begin 2021 is zij werkzaam bij CKH Advocaten.

Try not to become a man of success. Rather become a man of value.

Albert Einstein

Gespecialiseerde rechtsgebieden