mr. P. Thole (Pedro)

Advocaat

Pedro is sinds begin 2021 werkzaam bij CKH Advocaten. Hij heeft gestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam en is daar afgestudeerd in de afstudeerrichtingen Privaatrecht en Bouwrecht. Daarnaast is hij werkzaam geweest bij diverse advocatenkantoren in Amsterdam en geeft hij cursussen aan studenten van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Binnen CKH Advocaten richt Pedro zich met name op vraagstukken op het gebied van het algemeen verbintenissenrecht, vastgoedrecht en het bouwrecht.

Pedro bezit zowel de Nederlandse als de Spaanse nationaliteit. Hij spreekt dan ook, naast Nederlands en Engels, vloeiend Spaans. Hierdoor staat Pedro Spaanstalige cliënten in hun moedertaal bij.

Español

Pedro estudió derecho en Amsterdam, donde terminó los masters de Derecho Civil y de Derecho de Construcción. En CKH Advocaten Pedro se enfoca principalmente en el derecho contractual, en el derecho de propiedad y en el derecho de construcción. Tambien puede contactar con él para preguntas relacionadas con el derecho administrativo.

Ganar, ganar y volver a ganar.

Luis Aragonés

Gespecialiseerde rechtsgebieden