De magie van de advocatuur

kees meijer advocaat

Laat mij mijzelf allereerst kort voorstellen. Ik ben Kees Meijer, Advocaat partner bij CKH Advocaten. Als dealmaker in het ondernemingsrecht, contractenrecht, merkenrecht en sportrecht, help ik ondernemers hun doelen te bereiken en optimale overeenkomsten te sluiten, waarbij ik mijn passies voor sport, merken en ondernemerschap combineer.

Recentelijk heb ik een artikel geschreven voor MAGGS-magazine. Het artikel belicht het thema van magie en verschuift de focus van mijn dochters’ favoriete tv-programma naar een andere vorm van betovering: de advocatuur. Als kind droomde ik van een carrière als profvoetballer, geïnspireerd door grootheden als Van Basten en Litmanen. Mijn fantasieën brachten me naar bomvolle voetbalstadions, gehuld in een Ajax-shirt met rugnummer 10, scorend in prestigieuze competities zoals de Champions League.

In werkelijkheid reikten mijn voetbaltalenten niet zo ver. Het hoogtepunt van mijn carrière was een kampioenschap bij de C-tjes van S.V. Koedijk. Dit besef leidde tot de keuze voor een andere loopbaan.

De advocatuur, hoewel nooit mijn oorspronkelijke doel, onthulde een nieuwe vorm van magie. Een rechtszaak voor zaalvoetbalclub Marlène tegen de KNVB bracht me onverwachte voldoening en triomf in mijn werk.

Dit artikel vertelt mijn persoonlijke reis van voetbaldromen naar de magie van de advocatuur. Het beschrijft hoe ik mijn carrièrepad veranderde en uiteindelijk mijn roeping vond als zaakwaarnemer, nadat ik al enige jaren advocaat was. Ontdek hoe een rechtszaak mijn leven veranderde en wat er gebeurde toen ik uiteindelijk koos voor een ander carrièrepad.

Benieuwd naar het volledige artikel? Lees het op https://maggsmedia.nl/.

Heeft u juridische hulp nodig? Neem contact op met CKH Advocaten, uw betrouwbare partner in diverse rechtsgebieden. Wij zijn er om u te helpen. U kunt ons bereiken op 088 011 77 77 of info@ckh-advocaten.nl.

Meer informatie?

Heeft advies of meer informatie nodig over dit onderwerp? Neem dan gerust en vrijblijvend contact op met CKH Advocaten.

Naam(Vereist)

Deze blog is geschreven door

Gerelateerde berichten