VACATURE ADVOCAAT EN/OF ADVOCAAT/STAGIAIRE

Castelijns Kaandorp Hoekstra (CKH) is één van de oudste advocatenkantoren te Alkmaar, met kantoorlocaties in Alkmaar en Hoorn. Het kantoor voert een brede ondernemingsgerichte praktijk, met gespecialiseerde aandacht voor arbeidsrecht, vennootschaps- en ondernemingsrecht, bouw- en huurrecht, intellectueel eigendomsrecht en ict- en privacyrecht. Daarnaast is het kantoor ook thuis in meer particuliere disciplines zoals personen- en familierecht. Op dit moment zijn 7 advocaten aan het kantoor verbonden. 

In verband met de groei van ons kantoor zoeken wij voor spoedige indiensttreding (fulltime) een:

ADVOCAAT/MEDEWERKER (M/V)
en/of
ADVOCAAT/STAGIAIRE (M/V)

Vanwege de huidige bezetting strekken affiniteit en ervaring met het ondernemingsrecht, personen- en familierecht en/of arbeidsrecht tot de aanbeveling. Voor de vacature geldt daarnaast dat u dient te beschikken over een gedegen juridisch inzicht, dat u zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken en dat u op een prettige en actieve wijze relaties kunt opbouwen/onderhouden. Het strekt tevens tot de aanbeveling dat u woonachtig bent in de (nabije) omgeving van Alkmaar of Hoorn.

Indien u geïnteresseerd bent in deze vacature, dan kunt u een sollicitatiebrief met curriculum vitae en cijferlijst sturen aan Castelijns Kaandorp Hoekstra, Robijnstraat nr. 56 te (1812 RB) Alkmaar, ter attentie van de heer mr. E. Hoekstra, bij wie ook telefonisch informatie over de vacature ingewonnen kan worden (072 –511 40 32). Uw sollicitatiebrief e-mailen (hoekstra@ckh-advocaten.nl) kan natuurlijk ook.

Meer informatie?

Heeft advies of meer informatie nodig over dit onderwerp? Neem dan gerust en vrijblijvend contact op met CKH Advocaten.

Naam(Vereist)

Deze blog is geschreven door

Gerelateerde berichten