VACATURE MERKGEMACHTIGDE M/V (24-40 UUR)

Merkenbureau Registreermijnmerk.nl is gelieerd aan het advocatenkantoor Castelijns Kaandorp Hoekstra (CKH Advocaten) en gespecialiseerd in het recht van het intellectuele eigendom, waaronder het merkenrecht, modellenrecht, handelsnaam- en domeinenrecht, auteursrecht en octrooirecht. In korte tijd is Registreermijnmerk.nl uitgegroeid tot een merkenbureau dat internationaal opereert met uiteenlopende klanten, zoals multinationals, het midden- en kleinbedrijf en startups. Wat ons onderscheidt, is dat wij altijd de beste prijs- en kwaliteitsverhouding aanbieden en de in het intellectuele eigendom gespecialiseerde advocaten van het aan Registreermijnmerk.nl gelieerde advocatenkantoor waar nodig juridische ondersteuning bieden.

                             Vanwege de snelle groei van onze praktijk zijn wij op zoek naar een
                                       enthousiaste en gemotiveerde ervaren merkgemachtigde

Onze merkgemachtigden moeten van alle markten thuis zijn. Zo wordt er van jou verwacht dat het doen van (complexe) merk- en jurisprudentieonderzoeken, het opstellen van klassenvoorstellen, het voeren van bezwaar- en oppositieprocedures en het aanschrijven van inbreukmakers je op het lijf geschreven is. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de inrichting van onze processen op basis van de behoeften van de klant en kun jij dit vertalen naar een optimale dienstverlening. Je beheert merkportefeuilles van cliënten en begeleidt en bewaakt zelfstandig de procedures en onderhoudt contact met cliënten en instanties. Verder ben je ondernemend ingesteld en kun je zelfstandig acquisitie plegen om zo met ons concrete commerciële successen te behalen.

Functievereisten:

 • Een voltooide opleiding Nederlands Recht (WO) en/of een met goed gevolg afgelegd BMM-beroepsexamen;
 • Je hebt affiniteit met en een passie voor merken en het merken- en modellenrecht;
 • Je beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring, bij voorkeur als (assistent) merkgemachtigde;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;
 • Je bent nauwkeurig en beschikt over een gedegen juridisch inzicht;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je bent flexibel en to the point;
 • Je bent ondernemend, in staat zelfstandig een praktijk op te bouwen, te onderhouden en uit te bouwen met nieuwe klanten. Een klantgerichte en commerciële houding met uitstekende communicatieve eigenschappen is daarom een must.

Wat bieden wij:

 • Een uitdagende functie bij een groeiend kantoor met enthousiaste mensen;
 • Een functie waarin je verder kunt leren en in kunt doorgroeien;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Salariëring naar rato van leeftijd en ervaring.

Spreekt bovenstaande je aan en ben je toe aan een overstap of nieuwe uitdaging? Aarzel dan niet en stuur een korte motivatiebrief voorzien van jouw cv naar mr. K. Meijer (bij voorkeur per e-mail: meijer@registreermijnmerk.nl). Het spreekt voor zich dat alle sollicitaties vertrouwelijk worden behandeld.

Voor vragen over deze vacature is mr. K. Meijer te bereiken op telefoonnummer 072 – 511 40 32 (keuzeoptie 2). Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie?

Heeft advies of meer informatie nodig over dit onderwerp? Neem dan gerust en vrijblijvend contact op met CKH Advocaten.

Naam(Vereist)

Deze blog is geschreven door

Gerelateerde berichten