VACATURE SECRETARESSE (M/V)

Merkenbureau Registreermijnmerk.nl is onderdeel van advocatenkantoor Castelijns Kaandorp Hoekstra (CKH Advocaten) en gespecialiseerd in het recht van het intellectuele eigendom, waaronder het merkenrecht, modellenrecht, handelsnaam- en domeinenrecht, auteursrecht en octrooirecht. In korte tijd is Registreermijnmerk.nl uitgegroeid tot een merkenbureau dat internationaal opereert met uiteenlopende klanten, zoals multinationals, het midden- en kleinbedrijf en startups. Wat ons onderscheidt, is dat wij altijd de beste prijs- en kwaliteitsverhouding aanbieden en de in het intellectuele eigendom gespecialiseerde advocaten van het aan Registreermijnmerk.nl gelieerde advocatenkantoor waar nodig juridische ondersteuning bieden.

Vanwege de snelle groei van onze praktijk zijn wij voor een arbeidsduur van 24 uur per week (met wellicht de mogelijkheid om later uit te breiden) op zoek naar een:

                                                             SECRETARESSE (M/V)

Voor de vacature geldt dat u een opleiding tot juridisch secretaresse of een daaraan gelijkwaardige opleiding hebt gevolgd, dat u beschikt over een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, dat u kennis hebt van Word, Excel, Windows en eventueel Fidura, dat u accuraat en stressbestendig bent en dat u de minimale leeftijd hebt van 22 jaar. Werkervaring bij een merkenbureau en/of advocatenkantoor strekt uiteraard tot aanbeveling. Daarnaast geldt dat u zowel zelfstandig als in kantoorverband kunt werken. Geboden wordt een aantrekkelijke en afwisselende baan bij een druk merkenbureau en advocatenkantoor met een zeer gevarieerde internationale praktijk, met een goed arbeidsvoorwaardenpakket, dat in overeenstemming zal zijn met de functie en ervaring.

Indien u geïnteresseerd bent in deze vacature, dan wordt u uitgenodigd om een sollicitatiebrief met curriculum vitae te sturen aan merkenbureau Registreermijnmerk.nl, Robijnstraat nr. 56 te (1812 RB) Alkmaar, ter attentie van de heer mr. K. Meijer, bij wie ook telefonisch informatie over de vacature ingewonnen kan worden op telefoonnummer 072 – 511 40 32 (keuzeoptie 2). Uw sollicitatiebrief met curriculum vitae e-mailen (meijer@registreermijnmerk.nl) kan natuurlijk ook.

INMIDDELS IS DE INSCHRIJVING GESLOTEN

 

Meer informatie?

Heeft advies of meer informatie nodig over dit onderwerp? Neem dan gerust en vrijblijvend contact op met CKH Advocaten.

Naam(Vereist)

Deze blog is geschreven door

Gerelateerde berichten