Ons kantoor wordt steeds vaker geconfronteerd met echtscheidingszaken met een sterk zakelijk karakter. Eén van de echtgenoten of beide echtgenoten is zelfstandig ondernemer of de echtgenoten kennen zakelijke belangen in ondernemingen of andere zakelijke samenwerkingsverbanden. Bij dit soort zaken zijn feitelijk twee juridische disciplines aan de orde, te weten enerzijds het personen- en familierecht en anderzijds het vennootschaps- en ondernemingsrecht.

Wij werken regelmatig met twee advocaten aan dergelijke echtscheidingszaken; mevrouw mr. J.H.M. de Boer, gespecialiseerd in personen- en familierecht, en mr. E. Hoekstra, gespecialiseerd in vennootschaps- en ondernemingsrecht. In het kader van deze specialisaties hebben zij beiden diverse specialisatieopleidingen gevolgd, ter verhoging en verbreding van het kennisniveau met betrekking tot deze rechtsgebieden. Daardoor maken zij het zakelijk scheiden meer dan het ondernemen waard.

Neem voor een eerste kennismaking met onze sectie ‘zakelijke echtscheidingen’ gerust contact op met mr. De Boer of mr. Hoekstra of maak een afspraak.

CKH Advocaten
4.7
Based on 29 reviews
powered by Google
js_loader

Meer informatie?

Heeft advies of meer informatie nodig over dit onderwerp? Neem dan gerust en vrijblijvend contact op met CKH Advocaten.

Neem contact op

This field is for validation purposes and should be left unchanged.