Advocatenkantoor Amsterdam

Bezoek & postadres

Paasheuvelweg 1
1105 BE Amsterdam

Telefoonnummer
020 792 01 22
E-mailadres
info-amsterdam@ckh-advocaten.nl
BTW nummer

Ons kantoor in Amsterdam is gevestigd in het karakteristieke kantoorgebouw “Oficio”, een unieke locatie aan de Paasheuvelweg in Zuidoost. Midden tussen een groot aantal vooraanstaande bedrijven, waaronder de (hoofd)kantoren van Telfort, Ikea, Manpower, ING en ABN AMRO en nabij sociale ontmoetingsplaatsen zoals de Johan Cruijff Arena, de Ziggo Dome en het bruisende winkelcentrum De Amsterdamse Poort, hebben wij onze ideale locatie gevonden. Bovendien is er naast de centrale ligging en goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer voldoende parkeergelegenheid voor de klanten in de onder het gebouw gelegen parkeerkelder.

Gespecialiseerde advocaten in Amsterdam

Het advocatenkantoor in Amsterdam van CKH Advocaten is gevestigd in een prachtig groot pand, waar al onze specialisten dagelijks werken aan juridische vraagstukken. We zijn een toonaangevend en modern advocatenkantoor met een grote voorliefde voor het recht. Onze cliënten staan altijd op nummer één en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het recht zegeviert. Dit doen we met een team van gedreven en gepassioneerde advocaten die op hoog niveau topprestaties neerzetten. Voor ons kent het recht geen geheimen meer en wij zullen al onze kennis inzetten tot we naar tevredenheid uw vraagstuk hebben opgelost.

De kracht van CKH Advocaten

CKH Advocaten is niet zomaar een advocatenkantoor. Wij hebben namelijk een groot team met enorm veel expertise van het recht. Iedere advocaat bij ons heeft zich gespecialiseerd in zijn of haar vakgebied. Hierdoor kunnen we cliënten helpen die een vraagstuk hebben op het gebied van ondernemingsrecht, maar ook bestuurs-, contract- en familierecht wordt bij ons uitgevoerd.

Het recht is continue in beweging, net als de zakelijke wereld en de bedrijven om ons heen. De ontwikkelingen gaan razendsnel door de opkomst van technologie en er komt steeds meer bewustzijn over het bestaande recht en de wetten. Wij zijn van de laatste ontwikkelingen op de hoogte, waardoor onze cliënten altijd een stapje voor zijn. Die nieuwe wendingen in het recht kunnen er namelijk nét voor zorgen dat u een rechtszaak wint.

Waar een advocatenkantoor in Amsterdam u bij kan helpen

Ons advocatenkantoor in Amsterdam is meer dan alleen een bedrijf met advocaten dat rechtszaken wint. Wij kunnen u van begin tot eind helpen met uw juridisch vraagstuk. Dat kan bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Adviesgesprek over de situatie
  • Second opinion aanvragen
  • Start voor procederen
  • Voorbereiding rechtszaak
  • Voeren van een procedure
  • Begeleiding tijdens rechtszaak
  • Advies voor schikking

Wat er ook gebeurt, wij zullen altijd uw belang vooropstellen. Eerlijkheid en transparantie zijn daarbij ontzettend belangrijk. Is er een schikking mogelijk die duidelijk een goede keus voor u zou zijn? Dan zullen wij altijd adviseren daarvoor te gaan. Denken we dat er meer uit te halen valt en dat u volledig in uw recht staat wanneer we doorgaan met de rechtszaak? Ook dan kunt u rekenen op eerlijk advies. Onze advocaten in Amsterdam zijn enorm gedreven en zullen altijd voor het hoogst haalbare gaan in uw voordeel. Zien we echter bij voorbaat dat de zaak niet sterk genoeg is en u daar als de gebeten hond uit zou komen? Dan zullen we u behoeden voor de kosten en energie om het tot een zaak te laten komen. Wij zullen te allen tijde eerlijk zijn naar u en dat verwachten we ook terug.

Hoe werkt het advocatenkantoor in Amsterdam?

U hoopt natuurlijk dat het nooit zo ver komt, maar soms is er geen ontkomen aan: u krijgt te maken met onrecht. Dat kan op allerlei manieren. Bijvoorbeeld omdat uw werkgever weigert te betalen waar u recht op heeft, of omdat u een uit de hand gelopen burenruzie heeft waarbij er vernielingen hebben plaatsgevonden. Maar het kan natuurlijk om een (zakelijke) scheiding en de gevolgen daarvan gaan, waarbij ex-partners de afspraken niet nakomen. Wat er ook aan de hand is, CKH Advocaten zorgt ervoor dat iedereen krijgt waar hij of zij (voor een groot deel) recht op heeft. Hoe dat proces er precies uitziet hangt af van de situatie. Soms is er meer onderzoek en voorwerk nodig dan de andere keer, dus hier kunnen we pas over oordelen wanneer we uw zaak voorgelegd krijgen. 

De specialisaties van CKH Advocaten

CKH Advocaten heeft een team van professionals waar u te allen tijde op kunt rekenen. Ons team bestaat uit 11 specialisten die ieder zijn eigen rechtsgebieden tot in de laatste details kent en weet hoe ernaar te handelen. U kunt bij ons terecht voor vraagstukken op de volgende rechtsgebieden:

Een grote lijst aan specialisaties waar we u mee kunnen helpen en dat biedt enorm veel voordelen. Weet u bijvoorbeeld niet zo goed binnen welk recht uw situatie valt, of komen we er gaandeweg achter dat uw vraagstuk ook andere rechtsgebieden beslaat? Dan kunnen we direct de juiste collega laten aanschuiven die u verder kan helpen. U bent er op die manier altijd van gegarandeerd dat u wordt geholpen en dat er met alle mogelijkheden rekening wordt gehouden.

Heeft u echter nog geen idee binnen welk recht u hulp moet zoeken? Dan adviseren wij u daar graag over tijdens een eerste kennismakingsgesprek.

Hoe kiest u voor een advocaat in Amsterdam?

Iedere advocaat uit ons team heeft een eigen vakgebied. U krijgt daarmee automatisch bij een bepaald rechtsgebied de beste advocaat aangewezen. In sommige gevallen kan dit om meerdere opties gaan. In dat geval kunt u zelf een voorkeur uitspreken. Vervolgens is het tijd voor het eerste kennismakingsgesprek. Hierin gaat u samen met de advocaat de volledige situatie door, waarbij de advocaat direct een chronologische volgorde maakt van de gebeurtenissen. Alles wordt uitgesproken, zodat belangrijke details niet vergeten worden. Aan de hand van dat eerste gesprek maken we een plan van aanpak, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Persoonlijk gesprek aanvragen bij onze advocaat in Amsterdam

Wilt u graag een persoonlijk adviesgesprek met één van onze professionals om de mogelijkheden door te nemen? Neem dan direct contact op via het contactformulier en stuur ons vast een samenvatting van de situatie. Wij zullen dan een afspraak met u inplannen. We zien u graag binnenkort op ons advocatenkantoor in Amsterdam!