Huurrecht & Vastgoedrecht

Home > Rechtsgebieden > Huurrecht & Vastgoedrecht

AUTOMATIC HEADING

Bij vastgoedrecht denkt u vast aan een geschil bij de aan- of verkoop van een woning of bedrijfspand. Vastgoedrecht behelst echter meer. Onze vastgoedadvocaten zijn namelijk ook gespecialiseerd in het bouwrecht en ze staan Verenigingen van Eigenaren (VvE) bij in geschillen binnen de VvE en bij het opstellen van huishoudelijke reglementen. Eigenlijk alles wat gerelateerd is aan vastgoed valt onder de reikwijdte van het vastgoedrecht.

Advies en begeleiding bij gebreken bouw huis/bedrijfspand

Stuit u bij de aankoop van uw woning op verborgen gebreken? Onze vastgoedrecht advocaat adviseert en begeleidt u in het lastige traject dat kan volgen. Ditzelfde geldt voor geschillen in het bouwrecht. Onze vastgoedrecht advocaat toetst en stelt overeenkomsten op en kan op een correcte manier adviseren over de te nemen stappen. U zult namelijk niet de eerste zijn die bij de bouw van een pand stuit op problemen die zijn te voorkomen of snel zijn te verhelpen, zonder dat de bouw van uw pand stilligt.

Hypotheekakte

Onze vastgoedrecht advocaat is bij uitstek de persoon die u kan adviseren en begeleiden bij vraagstukken over uw hypotheekakte.

Huurrecht

Het spreekt voor zich dat ook het huurrecht en problemen die spelen binnen het huurrecht onder de reikwijdte van het vastgoedrecht vallen. Onze huurrechtadvocaat staat u bij en adviseert als u wordt geconfronteerd met een opzegging van de huurovereenkomst door de verhuurder. In veel gevallen heeft u als huurder namelijk meer rechten dan u denkt. Dit geldt voor zowel woningen als bedrijfspanden.
Onze huurrecht advocaat buigt zich dus over geschillen tussen huurder en verhuurder én hij staat u bij als u een huurovereenkomst nodig heeft. Onze huurrecht advocaat stelt die op naar uw wensen en geheel conform de wettelijke regels. Ook onderhandelingen over de voorwaarden waaronder men uiteindelijk gaat huren of verhuren begeleidt of voert onze huurrecht advocaat.

Uw vastgoed en huurrechtadvocaat

Op het gebied van vastgoedrecht en huurrecht is het belangrijk een goede adviseur te hebben die uw belangen voor ogen heeft. Onze vastgoedrecht en huurrecht advocaten voorzien u graag van advies.

Huurovereenkomsten

Wat is een huurovereenkomst? Grote kans dat u bij huurovereenkomst of huurcontract denkt aan de huur van een woning of bedrijfsruimte, maar als u op vakantie gebruik maakt van een huurauto sluit u ook een huurovereenkomst. De

Lees meer

Vastgoedtransacties

AUTOMATIC HEADING Bij veel vastgoedtransacties is men geneigd zelf de touwtjes in handen te houden of te nemen. In veel gevallen is het echter verstandig de hulp van een advocaat in te schakelen. Het vastleggen van vastgoedtransacties

Lees meer

Pand- & Hypotheekrecht

AUTOMATIC HEADING De twee bekendste zekerheidsrechten in Nederland zijn het pandrecht en het hypotheekrecht. Zowel pandrecht als hypotheekrecht zijn zakelijke rechten die strekken tot zekerheid van een vordering. Over het algemeen stelt bij een hypotheekrecht

Lees meer


Onze specialisten op dit rechtsgebied

Bel ons direct! 072 511 40 32