Advocatenkantoor Utrecht

Bezoek & postadres

Euclideslaan 51
3584 BM Utrecht

Telefoonnummer
030 227 13 71
E-mailadres
info-utrecht@ckh-advocaten.nl
BTW nummer

Advocatenkantoor Utrecht

Ons kantoor in Utrecht is gevestigd in het stadion van FC Utrecht, de Galgenwaard. Midden in het zakelijk centrum van het stadion. Het kantoor is goed bereikbaar, gunstig gelegen voor het openbaar vervoer en de uitvalswegen naar alle delen van Nederland. Parkeren kan op het ruime parkeerterrein P1. Om het kantoor te bereiken gaat u naar binnen via de hoofdingang en kunt u zich melden bij de receptie. Het kantoor beschikt niet over een derdengelden rekening.

CKH Advocaten Utrecht

Bij CKH Advocaten zit u goed voor uiteenlopende juridische vraagstukken. Op ons advocatenkantoor in Utrecht zit een sterk team van gedreven en gepassioneerde advocaten. Als modern en transparant bedrijf stellen wij onze cliënten altijd op de eerste plaats en zullen er alles aan doen om het recht te laten zegevieren. Topprestaties realiseren op het allerhoogste niveau, dat is wat CKH Advocaten voor u doet.

Modern en open advocatenkantoor

CKH Advocaten kenmerkt zich door een breed scala aan expertise. Binnen nagenoeg alle rechtsgebieden hebben wij één of meerdere advocaten werken. Zo kunt u op ons advocatenkantoor in Utrecht terecht voor vragen die o.a. betrekking hebben op arbeidsrechtpersonenrecht & familierechtondernemingsrechtschaderecht & aansprakelijkheidsrecht en intellectueel eigendomsrecht.

Ons toonaangevende advocatenkantoor in Utrecht is modern en denkt met u mee. Wij streven er dan ook altijd naar om de communicatie met u soepel en duidelijk te laten verlopen. Openheid en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. De advocaten van CKH Advocaten kennen de kneepjes van het vak en zullen u dan ook op hoog niveau bijstaan.

Aan het juiste adres voor diverse rechtsgebieden

Zoals gezegd onderscheiden wij ons door een zeer uitgebreide expertise. Wij hebben namelijk voor 18 verschillende rechtsgebieden een specialist in ons team. Deze brede expertise geeft ons de mogelijkheid om onze cliënten te ondersteunen bij diverse en uiteenlopende juridische vraagstukken. Ieder vraagstuk zien wij als een uitdaging, waar uw belang vooropstaat en wij er alles aan doen om voor u het hoogst haalbare voordeel te realiseren.

De (zakelijke) wereld veranderd en het recht veranderd mee. Er worden dikwijls nieuwe wetten ontwikkeld die voor sommige cliënten van grote invloed kunnen zijn. Als advocatenkantoor in Utrecht weten wij hier snel op in te spelen. Dit is van groot belang om de kwaliteit van ons vak blijvend te kunnen waarborgen.

De werkwijze van ons advocatenkantoor in Utrecht

Niemand wil te maken krijgen met onrecht. Echter is het soms onontkoombaar en heeft u de ondersteuning en advies van een advocaat nodig om uw recht te verdedigen. Van burenruzies tot arbeidsconflicten, onrecht ontstaat in allerlei situaties. Door onze ervaring en expertise bent u verzekerd van een efficiënte en betrouwbare werkwijze. Ook wanneer wij bij voorbaat zien dat een zaak niet sterk genoeg is. Zullen wij u hierover in alle eerlijk adviseren. Hiervoor verwachten wij ook dat u oprecht en eerlijk bent tegenover ons.

Wij kunnen u helpen van begin tot eind. Een aantal onderdelen waarbij wij u kunnen ondersteunen:

  • Een adviesgesprek over uw situatie
  • Aanvragen van een second opinion
  • Een procedure starten
  • Het voorbereiden van een rechtszaak
  • Een procedure voeren
  • Begeleiding bij een rechtszaak
  • Adviesgesprek over een schikking

Onze advocaten hechten een grote waarde aan eerlijkheid en transparantie. Vanuit deze kernpunten zullen wij uw belangen ook altijd vooropstellen. Wanneer u er niet uitkomt met de tegenpartij, kunt u een adviesgesprek bij ons aanvragen. Een van de advocaten van ons advocatenkantoor in Utrecht zal u dan vanuit zijn gedegen expertise adviseren. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk dat u een schikking wil treffen. Zijn hier mogelijkheden in, dan zullen wij u hierbij volledig ondersteunen.

Onze advocaten in Utrecht kunnen u ook adviseren om het proces voort te zetten in een rechtszaak. Vanuit onze expertise kijken wij naar de hoogst haalbare resultaten om zo in uw voordeel uit te komen. Alle adviezen komen vanuit een open en eerlijk standpunt. Wij zullen u altijd adviseren in wat het beste voor u is. Ook wanneer het geen goed idee is om een zaak te starten.

CKH Advocaten bestrijdt onrecht met u

Ons advocatenkantoor in Utrecht maakt zich sterk tegen onrecht. Het kan zonder dat u er erg in heeft een keer voorkomen dat iemand u ten onrechte ergens van beschuldigd. Hier steekt CKH Advocaten een stokje voor. Er kunnen zich allerlei situaties voordoen waar u mee te maken krijgt. Denk aan een financiële kwestie tussen ex-partners, waar door een scheiding bijvoorbeeld ruzie is ontstaan of een werkgever die zijn financiële verplichtingen niet aan u nakomt.

Op ieder rechtsgebied kan er onenigheid tussen partijen ontstaan dat voortkomt uit onrecht. Al deze situaties zijn voor CKH Advocaten niet onbekend. Wij zien wanneer iemand volledig in zijn of haar recht staat. Iedere situatie is anders en uniek, daarom kunt u altijd terecht bij een van de specialisten van ons advocatenkantoor in Utrecht.

Alle rechtsgebieden van ons advocatenkantoor in Utrecht

Bij CKH Advocaten streven we altijd naar professionele oplossingen voor al uw juridische vraagstukken. Het is logisch dat u niet altijd direct weet in welk rechtsgebied uw kwestie valt. Ook hiervoor kunt u onze advocaten inschakelen. Wij zullen u in dit geval de best passende specialist toewijzen. De diverse rechtsgebieden van ons advocatenkantoor in Utrecht zijn:

Wij zijn er voor u

Iedere zaak vraagt om een andere aanpak, daar is ons advocatenkantoor in Utrecht dagelijks op voorbereid. Bij CKH Advocaten betekent dit ook dat iedere cliënt een persoonlijke begeleiding krijgt. Wanneer u vindt dat u onrecht is aangedaan is het laatste wat u wenst natuurlijk het gevoel te krijgen dat u niet gehoord wordt. Daarom zorgen wij er bij CKH Advocaten altijd voor dat u de advocaat toegewezen krijgt die perfect bij uw situatie past. Tijdens een kennismakingsgesprek komt u erachter of dit inderdaad een match is.

Na het kennismakingsgesprek krijgt u de mogelijkheid om alles tot in de puntjes met onze advocaat te bespreken zodat eventuele onduidelijkheden geen sprake meer is. Hij of zij zal u dan logischerwijs met zijn expertise bijstaan in het proces van begin tot einde.

Kom in contact met ons advocatenkantoor in Utrecht

Wilt u graag een kennismakingsgesprek plannen met een van onze advocaten? Wij staan graag voor u klaar. Wij raden u aan om contact op te nemen via ons contactformulier. Hier kunt u een beschrijving geven van uw situatie. Aan de hand daarvan nemen wij spoedig weer contact met u op om een afspraak in te plannen op ons advocatenkantoor in Utrecht!