Bezoeklocatie Hoofddorp

Bezoek & postadres

Noordmeerstraat 7H
2131 AD Hoofddorp

Telefoonnummer
023 583 00 89
E-mailadres
hoofddorp@ckh-advocaten.nl
BTW nummer

Onze bezoeklocatie in Hoofddorp is gevestigd op een zeer centrale locatie op een bruisend bedrijventerrein in Hoofddorp-Noord. Dit bedrijventerrein is volop in ontwikkeling en is goed aan te rijden vanaf de snelweg. We zijn gevestigd onder de rook van Schiphol, op slechts 15 minuten van Amsterdam. Er kan gratis geparkeerd worden voor onze deur.

Advocatenkantoor Hoofddorp

Een persoonlijke benadering voor ondernemers in iedere sector, dat is waar ons advocatenkantoor in Hoofddorp zich hard voor maakt. Welke dromen u ook heeft en met welk conflict we ook kunnen helpen, wij zetten alle zeilen bij. Met een breed scala aan rechtsgebieden en een bevlogen team aan toegewijde advocaten stellen we ons op als toegankelijk advocatenkantoor voor iedere ondernemer.

Schakel direct met één van onze advocaten

Helder, snel en efficiënt schakelen

Het is onze missie als advocatenkantoor in Hoofddorp om betrokken, helder en efficiënt te werk te gaan. Betrokken bij uw onderneming en uw doelen, heldere communicatie om deze doelen te behalen en efficiëntie en expertise in wet- en regelgeving. Alles voor een optimaal advies op maat. Wij kennen het juridische vak inside-out en nemen de details van uw zaak uiterst serieus. Onze prioriteit ligt bij het behalen van uw doelen en het adviseren over uw juridische positie.

Een team van bevlogen & toegewijde advocaten

Ons advocatenkantoor in Hoofddorp bestaat uit bevlogen, ervaren en toegewijde advocaten met ieder een eigen specialisme. Zo kunnen we u uitstekend van dienst zijn en weet u zeker dat er altijd iemand achter u staat die u kunt vertrouwen. Want vertrouwen, dát is voor ons belangrijk. Wij strijden voor uw belangen terwijl u zich tegelijkertijd gehoord voelt.

Onze waarden vertaald naar waardig advies

Waar u als ondernemer zich druk genoeg waant in het bedrijfsleven, komen conflicten en geschillen nooit als geroepen. Verloren tijd en kosten zijn niet iets waar u graag aan wilt denken. Bij CKH Advocaten kunt u met een gerust hart rekenen op een advocatenkantoor met sterke waarden. De sfeer binnen ons kantoor? Die is deskundig, persoonlijk en laagdrempelig. Een open en oprechte samenwerking met u is ons doel en dat vertalen wij naar een waardig en helder advies.

Waarom kiest u voor ons CKH Advocatenkantoor in Hoofddorp?

Wij zetten u en uw doelen altijd centraal. Dat wil zeggen dat we ruimschoots de tijd nemen om met u in gesprek te gaan, echt te luisteren en een passend advies te geven waarop we samen verdere stappen kunnen zetten.

Daarnaast kunt u rekenen op:

  • Een goed gesprek met een bevlogen, ervaren en gespecialiseerde advocaat
  • Persoonlijke begeleiding in een comfortabele en gemoedelijke setting
  • Een doelgericht team dat altijd achter u en uw belangen staat
  • Een doortastend, gedreven en efficiënt proces met een doelgerichte advocaat

Een gespecialiseerde advocaat voor elke sector

Het is geen geheim dat wij graag het onderste uit de kan willen halen voor ondernemers. Wij doen dit door van iedere sector een specialisme te maken. Ons advocatenkantoor in Hoofddorp beschikt over bekwame advocaten die zich ieder gespecialiseerd hebben in een specifieke sector. Het is namelijk niet mogelijk voor een advocaat om over een gedetailleerde expertise te beschikken van elke sector. Dat zou een utopie zijn. Daarom weet u altijd zeker dat u bij ons met iemand spreekt die de wet- en regelgeving van een betreffende sector kent als zijn eigen broekzak.

Zo weet uw advocaat alles over de wet- en regelgeving binnen de sectoren:

Efficiënt samenwerken met een doortastend advocaat? Schakel direct met ons kantoor!

Wij nemen het voor u op wanneer u het écht nodig heeft. Ons advocatenkantoor in Hoofddorp staat voor uw belangen, richt zich uitstekend tot details en strijdt voor de winst. Neem vandaag nog contact op voor een adviesgesprek.

Schakel direct met een bevlogen advocaat