mr. J.D. Levering

Home > Advocaten > mr. J.D. Levering

“A lawyers time and advice are his stock and trade.” – Abraham Lincoln

 

mr. J.D. Levering (Jennifer)

Juridisch Medewerker

 

Sinds begin 2021 is Jennifer werkzaam bij CKH Advocaten. Na een waardevolle tijd in het bedrijfsleven heeft Jennifer de overstap gemaakt van de bancaire tak naar de advocatuur. Na het behalen van de bachelor rechtsgeleerdheid in 2017 aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, heeft Jennifer haar meestertitel in 2018 behaald met als specialisatie het Intellectuele Eigendomsrecht, Internetrecht en ICT recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Jennifer heeft veel kennis en ervaring van het Intellectuele eigendomsrecht en het Privacy-recht. In haar werkervaring heeft Jennifer ad interim opdrachten bij grootbanken vervuld waarbij het implementeren van wetgeving door beleid op te stellen en te toetsen aan de actuele wetgeving voor privacy-recht centraal stond. Hierbij heeft ze als afdelingshoofd gewerkt aan integriteitsprojecten onder toezicht van De Nederlandse Bank.

Jennifer heeft daarnaast als juridische expertise een sterke affiniteit met privaatrechtelijke vraagstukken met name het verbintenissenrecht en het contractenrecht. En daarbij werkt Jennifer graag met zaken die toesnijden op het ondernemingsrecht waarbij ze ervaring in (internationale) overnames heeft opgedaan bij een advocatenkantoor en het notariaat. Verder heeft Jennifer op de Zuidas op de sectie arbeidsrecht gewerkt.

Jennifers kracht ligt in haar betrokkenheid bij de zaken die ze begeleidt. Cliënten kunnen erop vertrouwen dat ze zich maximaal inzet om met hen mee te denken, duidelijkheid te bieden, of op een verantwoorde manier het onderste uit de kan te halen. Ze wordt omschreven als sociaal, scherp en resultaatgericht met zichtbaar plezier voor haar vak.

Door haar opgedane ervaring is zij in staat ondernemersbelangen op waarde te schatten en een zaak vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. Zowel met betrekking tot advisering als in het bijstaan van ondernemers en particulieren in juridische procedures.

 

VoornaamJennifer
VoorlettersJ.D.
AchternaamLevering
E-maillevering@ckh-advocaten.nl
FunctieJuridisch Medewerker
OpleidingVrije Universiteit Amsterdam
VestigingAlkmaar, arrondissement Noord-Holland

Nader contact met CKH Advocaten?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u om een andere reden nader in contact met onze advocaten komen? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

    Bel ons direct! 072 511 40 32