Vastgoedtransacties

Vastgoedtransacties

Wanneer u zich in een conflict omtrent vastgoedrecht bevindt, kunt u het beste aankloppen bij onze vastgoedrecht advocaat. U krijgt in deze situaties namelijk te maken met vastgoedtransacties waar het beste door een expert naar gekeken kan worden. Onze vastgoedadvocaat kan u hierbij ondersteunen. Bij veel vastgoedtransacties is men geneigd zelf de touwtjes in handen te houden of te nemen. In veel gevallen is het echter verstandig de hulp van een advocaat in te schakelen. Het vastleggen van vastgoedtransacties en het vastleggen van hypotheekaktes is namelijk ingewikkeld. Goed advies kan zeer waardevol zijn, want de belangen zijn namelijk vaak groot.

Wat is vastgoedrecht?

Vastgoedrecht leidt naar rechtsgebieden die zich richten op onroerend goed. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het burenrecht, hypotheekrecht of huurrecht. Wanneer u een geschil heeft met uw buren of een overeenkomst gaat tekenen voor uw huurcontract komt u direct in aanraking met het vastgoedrecht. Naast het vastgoedrecht komt u ongetwijfeld in aanraking met vastgoedtransacties. Deze vastgoedtransacties komen onder andere voor bij beslagleggingen, veilingen, executies van onroerend goed. Dit zijn belangrijke transacties waar enkel een expert het optimale oog voor heeft. Neem in complexe situaties, onrechtmatige of onduidelijke overeenkomsten altijd direct contact op met uw vastgoedrecht advocaat.

Hoe krijgt u te maken met vastgoedrecht?

Men krijgt veelal meerdere keren in het leven te maken met vastgoedrecht en vastgoedtransacties. U kunt op diverse manieren te maken krijgen met vastgoedrecht. Wanneer u een woning wilt kopen, een appartement gaat huren, een bouwproject gaat starten of van plan bent om een stuk grond van de gemeente te kopen komt u in aanraking met vastgoedrecht.

Gesprekken zullen dan gevoerd worden met diverse opdrachtgevers. Denk hierbij aan makelaars, woningcorporaties, gemeenten, architecten, verhuurders of huurders en de overheid. Onze vastgoedrecht advocaat adviseert diverse partijen, waaronder makelaars, notarissen, franchisegevers- en nemers, retailers en aannemers. Het inschakelen van een vastgoedadvocaat is aannemelijk wanneer u zich verwikkeld met een van deze partijen.

Expertise vereist in vastgoedrecht en vastgoedtransacties

De wereld van het vastgoedrecht kan zeer complex zijn. U moet lastige beslissingen maken over koopovereenkomsten, betalingen, diverse contracten of termijnen. Deze vastgoedtransacties zijn onze expertise. CKH Advocaten biedt u een passende expertise op dit gebied. Onze gespecialiseerde vastgoedadvocaat kent het klappen van de zweep en weet hoe conform wet- en regelgeving te handelen. Daarnaast is onze vastgoedrecht advocaat ook op de hoogte van de diverse markten, belangrijke betrokken partijen en praktisch mogelijke stappen in de betreffende branches en sectoren.

Al deze kennis is noodzakelijk tijdens vastgoedrechtelijke onderhandelingen en conflicten. Bij CKH Advocaten vindt u enkel een vastgoedadvocaat die weet van wanten en optimale kennis heeft van alle facetten. Zij zullen u bijstaan in het gehele juridische proces rondom alle vastgoedtransacties en rechterlijke beslissingen.

Advies van uw vastgoedadvocaat is onmisbaar

Onze advocaten stellen koopovereenkomsten op en adviseren u bij:

  • Het sluiten van vastgoedtransacties
  • Het verstrekken of verkrijgen van zekerheden
  • Het vestigen van zakelijke rechten, zoals erfpacht, opstal en erfdienstbaarheden.

Onze vastgoedrecht advocaten weten exact wanneer er sprake moet zijn van het vestigen van een zakelijk recht en kunnen op eenvoudige wijze aangeven wat de strekking is van veelal ingewikkelde en oude teksten. Dankzij de expertise en ervaring van een vastgoedrecht advocaat staat u zekerder in uw zaak. Zo voorkomt u bijvoorbeeld discussie met uw nieuwe buren of dat u zich moet richten op het verkrijgen van een zakelijk recht, terwijl u wil genieten van uw pasverworven woning.

Onze vastgoed advocaten begrijpen dat de belangen groot zijn en geven snel het juiste advies, zodat uw vastgoedtransacties spoedig verlopen.

Neem contact op met onze vastgoedadvocaat voor vastgoedrechtelijk advies

Heeft u dringend een vastgoedrecht advocaat nodig voor advies over koopovereenkomsten of andere vastgoedtransacties? Wij beantwoorden uw rechtsvraag betreffende vastgoed volledig en doeltreffend. Neem vrijblijvend contact op met een van onze bevlogen vastgoedadvocaten om u te ondersteunen bij uw conflict of geschil. Door uw situatie te beschrijven in ons contactformulier kunnen wij spoedig en gericht contact met u opnemen. Wij zullen reageren op uw bericht per mail of door u telefonisch te contacteren.

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)

Onze Vastgoedtransacties specialisten