Home > Rechtsgebieden > Sportrecht > Sponsoringrecht

Sponsoringrecht

Al sinds jaar en dag is sponsoring niet meer weg te denken uit de sport. Zo is Rolex de officiële ‘time keeper’ van het welbekende tennistoernooi Wimbledon en is Heineken al tijden de sponsor van de Formule 1. Bekende merken worden op deze manier immers goed in beeld gebracht gedurende een sportwedstrijd. Sponsoring vormt dan ook een uitstekend middel om de prominente positie van het merk, en daarmee de onderscheidende kracht van de onderneming te vergroten.

De in sponsoringrecht gespecialiseerde advocaten van ons kantoor houden zich onder meer bezig met het onderhandelen en vastleggen van sponsoring deals en sponsorovereenkomsten. Sponsoring gaat gepaard met grote belangen die goed beschermd moeten worden. Dit kan door goede afspraken te maken. Zo hebben de sportrechtadvocaten van CKH Advocaten hun strepen verdiend in het opstellen van sponsorcontracten. Maar indien de situatie daar om vraagt, zijn de sportrechtadvocaten van CKH zeer bedreven in procederen.

De sponsoringrecht advocaten van CKH Advocaten houden zich dus bezig met alle facetten in en bij het begeleiden van sponsordeals. Of dat het vastleggen is van merken of het opstellen van contracten, de sportrechtadvocaten van CKH Advocaten begeleiden u van A tot Z.

Bel ons direct! 072 511 40 32