Zaakwaarneming

Home > Rechtsgebieden > Sportrecht > Zaakwaarneming

AUTOMATIC HEADING

Een zaakwaarnemer in het voetbal behartigt de belangen van een speler of club. Een zaakwaarnemer van een speler zoekt indien nodig een (nieuwe) club voor zijn cliënt en voert contractonderhandelingen namens zijn cliënt. Deze contractonderhandeling kunnen zowel met de huidige club als een nieuwe club van een speler zijn.

Bij zaakwaarneming namens een club liggen de taken anders. Namens een voetbalclub wordt dan gezocht naar één of meer potentiële spelers. Is een interessante speler gevonden, dan zal de zaakwaarnemer namens de club proberen deze speler geïnteresseerd te krijgen in een overstap. In het bevestigende geval zal de zaakwaarnemer namens de club in onderhandeling treden om de overstap bewerkstelligd te krijgen.

Jarenlange ervaring in voetbalwereld

Zaakwaarneming is de sportrechtadvocaten van CKH Advocaten niet vreemd. Zij onderhouden al jarenlang nauwe contacten binnen de voetbalwereld, op nationaal en internationaal niveau, met clubs en spelers. De sportrechtadvocaten van CKH Advocaten zijn ook regelmatig betrokken geweest bij toonaangevende transfers en sponsordeals. Onderhandelvaardigheden, kennis van en ervaring met het opstellen van contracten en cliëntgericht optreden op het scherp van de snede; dat zijn stuk voor stuk zaken die de sportrechtadvocaten van CKH advocaten beter beheersen dan wie ook. Zaakwaarneming is hen op het lijf geschreven.

Wilt u meer weten over zaakwaarneming? De sportrechtadvocaten van CKH staan u graag met raad en daad bij.


Onze specialisten op dit rechtsgebied


Advocaten Hoorn

mr. E. Hoekstra

ADVOCAAT

Bel ons direct! 072 511 40 32