Fusies & Overnames

Fusies en Overnames

Fusies en overnames, ook wel mergers and acquisitions genoemd, vormen een wezenlijk onderdeel van het ondernemingsrecht. De fusie- en overnamemarkt is namelijk altijd in beweging. Dagelijks vinden er overnames van bedrijven of ondernemingen plaats. De actieve overnamemarkt vraagt om ervaren advocaten op het gebied van fusies en overname van bedrijven.

Ervaren advocaten bij fusies en overname bedrijf

Bij een fusie of overname van een bedrijf komen er belangrijke beslissingen en stevige onderhandelingen kijken, bijvoorbeeld over de prijs en andere voorwaarden. Een advocaat fusies en overnames is daarom bij uitstek de persoon die u op de juiste manier kan begeleiden tijdens deze belangrijke transactie. Hierbij is het belangrijk dat u een advocaat in de arm neemt die weet wat het betekent wanneer u uw bedrijf of een bedrijfsonderdeel te koop wil zetten, of wanneer u juist een bedrijf of bedrijfsonderdeel wil kopen.

Een advocaat die de overnamemarkt kent en verstand heeft van bedrijfsovernames en fusies. Bovendien is het een groot voordeel wanneer de advocaat goede contacten heeft met accountants, fiscalisten en valuators. Hij of zij kan diverse partijen bij elkaar brengen ter bevordering van de overname. Een ervaren fusies en overnames advocaat met oog voor detail.

Uw advocaat ondernemingsrecht

Onze advocaten ondernemingsrecht voldoen volledig aan bovengenoemde eisen. Zij zijn zeer ervaren op het gebied van fusies en overnames, in het bijzonder bedrijfsovernames. Zij helpen u graag wanneer u besluit om uw bedrijf of bedrijfsonderdeel te koop te zetten en kunnen dat proces van a tot z begeleiden. Van het opstellen van een informatiememorandum tot het uitvoeren van een verkopers- of kopers due diligence: onze ervaren advocaten beheersen het allemaal. Belangrijk, want het te koop aanbieden en de overname van een bedrijf kunnen gecompliceerd en veelomvattend zijn. Fusies en overnames worden vaak op het scherp van de snede uitonderhandeld, zowel aan de koper- als de verkoperskant.

Sterker in uw schoenen met een advocaat bij fusie en overname

Wilt u uw bedrijf overdragen, wilt u een bedrijf overnemen of is er sprake van een fusie? Dan is het raadzaam om juridisch advies in te winnen. Zo voorkomt u immers dat u voor onaangename verrassingen komt te staan wanneer de transactie is voltooid. Wanneer u een advocaat inschakelt die gespecialiseerd is in fusies en overnames, dan kunt u rekenen op professionele begeleiding en eerlijk advies. De ervaren advocaten van CKH Advocaten brengen alle juridische aspecten in kaart en zorgen voor een fijne begeleiding tijdens deze belangrijke periode.

Goede contacten bij financiers

Fusies en overnames gaan gepaard met financieringsvraagstukken. Wat is de koopprijs? Wie financiert de koopprijs? Is er extern kapitaal of aanvullende financiering noodzakelijk? Is de huisbankier bereid om hierin mee te denken? Onze ondernemingsrechtadvocaten hebben in ieder geval goede contacten bij de grote banken en ook bij investeerders die graag willen meedoen en participeren bij de overname van bedrijf of onderneming. Niet zelden maakt dit het beslissende verschil tussen het definitief kunnen doorgaan of het uiteindelijk afketsen van bedrijfsovernames. 

Onze ondernemingsrechtadvocaten zijn dus met recht als dealmakers te kwalificeren. Harde onderhandelaars die succesvolle bedrijfsovernames tot stand kunnen brengen.

CKH Advocaten: uw fusies en overnames advocaat

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in fusies en overnames, denken in oplossingen en werken pragmatisch. Wanneer u een fusies en overnames advocaat van CKH Advocaten in de arm neemt, kunt u rekenen op deskundige adviezen in duidelijke taal, open communicatie en transparantie. Neem contact met ons voor professionele begeleiding tijdens een fusie of overname. Onze advocaten voorzien u van deskundig advies en kunnen bovendien alle zorg uit handen nemen.

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)

Onze Fusies & Overnames specialisten